DB Nieuws Linc

  24 maart 2017

Tijdens de Jeugdboekenmaand in maart trekt LINC met haar green screen demo naar verschillende bibliotheken in Vlaanderen. Daar plaatsen we je op de cover van je favoriete jeugdboek.
 
Altijd al eens aan de staartjes van Pippi willen trekken? Of in de chocolade van Sjakie willen bijten? Kom dan zeker langs op één van deze locaties:

  20 maart 2017

De inschrijvingen voor het nieuwe traject van mediacoach zijn geopend. Deze populaire opleiding richt zich naar professionelen die pedagogisch werken met kinderen, jongeren of volwassenen en die mediawijsheid willen integreren in hun eigen praktijk en organisatie. LINC vzw werkt actief mee aan dit vormingstraject. Je vindt alle informatie op de website www.mediacoach.be.

  21 februari 2017

LINC vzw zet al enige tijd haar schouders mee onder het project THUIS IN TAAL van de provincie Vlaams-Brabant, waarmee we anderstalige ouders alle kansen willen geven om in hun eigen taal voor te lezen aan kinderen.

  14 februari 2017

Altijd al eens op de cover van een boek willen staan? En nog op zoek naar een toffe Jeugdboekenmaand-activiteit?

​Nodig LINC vzw tijdens de maand maart uit in jouw bib, school of organisatie.
Wij komen gratis (enkel verplaatsingskosten vanuit Leuven) langs met ons green screen en plaatsen je bezoekers 
op de cover van zijn of haar favoriete jeugdboek. 

  11 januari 2017
We hebben ons nummer doen veranderen sinds 2016 ons verliet 
Maar niemand kan ons nu spreken, ze hebben het juiste nummer niet
Wil je ons bellen, wees dan niet verlegen
En draai dan 0 4 9 3 4 0 0 9 ... ...

Alle LINC-medewerkers hebben een nieuw rechtstreeks nummer. Een overzicht vind je op onze contactpagina.

Oude nummers worden rechtstreeks doorgeschakeld naar ons onthaal, dat bereikbaar blijft op het vaste nummer +32 16 31 66 00.

  10 oktober 2016

Vanaf September 2016 zijn wij bij LINC vzw druk op zoek naar nieuwe bestuursleden met een passie voor de sector en voor geletterdheid in de brede zin van het woord. Concreet? Wij zoeken leden die de Algemene Vergadering en Raad van Bestuur kunnen verrijken met hun kennis en ervaring.

  10 oktober 2016

Vanaf September 2016 zijn wij bij LINC vzw druk op zoek naar nieuwe bestuursleden met een passie voor de sector en voor geletterdheid in de brede zin van het woord. Concreet? Wij zoeken leden die de Algemene Vergadering en Raad van Bestuur kunnen verrijken met hun kennis en ervaring.

  27 september 2016

Wat is een tablet en waar staat de aan-knop? Een inleiding op tabletgebruik. (iOS of Android)

Boekenkast en bever.
  1 maart 2016

LEUVEN/ANTWERPEN/GENT - LINC vzw en de Pluizer-vrijwilligers, het zijn twee concepten die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Al van in een ver verleden toen we nog PLOB heetten en de dieren nog spraken, helemaal tot in het digitale tijdperk: onze vrijwilligers leveren een niet te missen bijdrage aan onze werking. Hun recensies, die vroeger verschenen in het tijdschrift Klapper (en nog eerder Bib-Krant), zijn de centrale spil van Pluizer.be, onze site over kinder- en jeugdboeken. Naar aanleiding van de Week van de Vrijwilliger, stelden we ze enkele vraagjes…

Pagina's