8/12 Dag van het leesplezier [VOLZET]

   29/11/2017

Op 8 december zet LINC vzw in Muntpunt Brussel mee de schouders onder Dag van het Leesplezier. Binnen de sector basiseducatie wordt er uitgewisseld over leesbevordering en leesplezier. 

Lees ik genoeg met mijn cursisten? Laat ik kansen liggen? Plezier beleven aan lezen, hoe kan dat met mijn cursisten? Waar vind ik materiaal voor mijn lessen? Leesplezier, wat is dat juist? Is leesplezier voor iedereen mogelijk? Waar vind ik inspiratie? Houden deze vragen je wel eens bezig? Bekijk dan zeker eens het volledige programma op de website van VOCVO, waarin LINC een sessie over (voor)lezen)in de thuistaal opneemt.

De bedoeling is dat alle deelnemers naar huis gaan met een duidelijke visie op leesplezier en een koffer vol goede ideeën en methodieken om zelf aan de slag te gaan!

De initiatiefnemers van de Dag van het leesplezier zijn: Netwerk Basiseducatie, VOCVO, Iedereen Leest, LINC en CANON Cultuurcel.

Update 1 december: DEZE STUDIEDAG IS VOLZET! Schrijf je in voor de nieuwsbrief van onze partner VOCVO om in de toekomst als eerste op de hoogte te zijn van studiedagen als deze.