E-inclusie panel

LINC vzw wil ervoor zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen in de kennismaatschappij. Dat doen we door digitale drempels te verlagen. Die veroorzaken digitale uitsluiting. Iedereen kan digitale drempels ervaren, maar voor mensen die ook sociale uitsluiting ervaren, zijn de gevolgen nog voelbaarder.

Een E-inclusie panel

Digitale uitsluiting ontstaat vaak al in de testfase van websites of applicaties. Gebruikerspanels worden doorgaans gerekruteerd via digitale kanalen, waardoor de stemmen van digitaal kwetsbare groepen niet worden gehoord. Daar willen wij verandering in brengen. LINC vzw werkt samen met Ilse Marien (imec-SMIT-VUB) aan een panel dat de hele samenleving weerspiegelt. De panelleden nemen gebruikerstesten af van applicaties in begeleide fysieke sessies. 

Doe mee

Wil jouw organisatie graag een toepassing testen, een bevraging afnemen of een digitaal concept aftoetsen, maar merk je dat de traditionele digitale rekruteringskanalen (digitaal) kwetsbare groepen over het hoofd zien? Doe dan zeker beroep op ons e-inclusie panel.

Zo hopen we samen de een stap te zetten naar echte e-inclusie.

voor vragen over het E-inclusie-panel, stuur je een mail naar esther.lamberigts [at] linc-vzw.be

Bestelformulier Workshops