Trajecten & Coaching

Je kan bij LINC terecht voor trajecten en coaching. Als onze vormingen kunnen worden aangepast op maat van wat jij nodig hebt. Daarnaast hebben we enkele flexibele trajecten die op maat van jouw organisatie worden uitgewerkt. Zoek je nog iets anders? Dan kan je bij ons terecht voor maatwerk.

trajecten

E-inclusie panel

LINC vzw wil ervoor zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen in de kennismaatschappij. Dat doen we door digitale drempels te verlagen. Die veroorzaken digitale uitsluiting. Iedereen kan digitale drempels ervaren, maar voor mensen die ook sociale uitsluit

Voorleessalon

Wil je graag een voorleeswerking voor ouderen op poten zetten in je eigen setting? LINC kan je daarbij helpen. We begeleiden je aan de hand van een traject dat je volledig zelf met ons kan uitstippelen.

Vorming of traject op maat?

Op zoek naar een vorming of traject rond geletterdheid, maar je vindt niets dat past? LINC vzw werkt op maat!

Thuis in Taal

LINC breit een volgende luik aan het Thuis in Taal-project waarbij we met organisaties aan de slag gaan rond voorlezen in de thuistaal.

Duurzame Bibs

Een workshop waarbij de 17 SDGs en hun context in klare taal worden uitgelegd en vertaald naar een eerste oefening over de rol die bibs hierin kunnen spelen.

Mediacoach - Een mediawijs traject voor professionelen

Mediacoach is een opleiding voor professionelen die mediawijsheid willen integreren in hun eigen werkpraktijk.