Artificiële Intelligentie

Onze workshop over artificiële intelligentie (AI) wil deelnemers onderdompelen in de wereld van AI. De workshop omvat een inleiding tot de fundamenten van AI, waarbij we de deelnemers vertrouwd maken met de concepten, terminologie en de evolutie van AI-technologieën. Een belangrijk aspect daarbij is het creëren van bewustwording over de ethische en maatschappelijke implicaties van artificiële intelligentie.

Vervolgens zullen we enkele praktijkvoorbeelden delen van wat AI-technologieën zoals ChatGPT en DALL-E kunnen bereiken. We demonstreren hoe deze systemen in staat zijn om tekst en beelden te genereren. Tijdens deze interactieve sessie kunnen deelnemers zelf experimenteren met AI-tools en inzicht krijgen in hun potentieel. We zullen ook best practices en richtlijnen delen voor het effectief en ethisch gebruik van AI in verschillende contexten.

Praktische info:

Duur: 2,5 uur per workshop (met korte pauze).
Deelnemers: max. 25 deelnemers.
Nodig: een rustige ruimte (opstelling in halve cirkel waartussen de vormingswerker kan rondlopen), beamer, deelnemers nemen eigen smartphone of tablet mee als ze die hebben, WiFi en de mogelijkheid om te projecteren.
Prijs: € 420 en € 0,37/km (verplaatsingskosten). Korting: -10 % vanaf een reeks van drie geboekte sessies - een aanbod van meerdere e-inclusieve sessies is bespreekbaar.

Meer info? Stuur een mail naar vorming [at] linc-vzw.be

(Foto: mohamed_hassan (PxHere))

Bestelformulier Workshops