Digital Storytelling

Hoe ga je met jouw doelgroep op een laagdrempelige manier aan de slag rond digital storytelling?

Deze korte reeks van interactieve maaksessies richt zich in de eerste plaats op professionals en/of vrijwilligers die in hun organisatie een project rond digital storytelling willen opzetten. We bespreken apps, werkvormen en bekijken ook kort enkele handige tools die je kan gebruiken. We bekijken verschillende digitale methodieken als stop-motion, greenscreen technieken, diaverhalen, videobewerking en geven je een aanpak en tips mee om tot goede verhalen te komen.

In overleg zoemen we in op specifieke tools en zoeken we naar laagdrempelige toepassingen voor jouw doelgroep of bieden we een workshop aan voor jouw team van professionals en/of vrijwilligers. We kunnen zowel meer informerende inspiratie sessie geven als ook een meer hands-on interactieve sessie. We bieden deze sessie zowel online als offline aan.

Vanaf februari bieden wij ook Train the Trainer oplossingen aan voor organisaties die een e-inclusief aanbod willen ontwikkelen of hun aanbod willen fine-tunen. Neem in afwachting gerust contact op met ons.

Praktische info:
Duur:  2,5 uur  per workshop of webinar / inkorten is bespreekbaar
Deelnemers: interactieve sessie: max. 25 deelnemers/ Inspiratiesessie kan voor een groter publiek
Nodig: Een rustige ruimte (opstelling in halve cirkel waartussen de vormingswerker kan rondlopen), beamer, deelnemers nemen eigen smartphone of tablet mee als ze die hebben, WiFi en de mogelijkheid om te projecteren 
Prijs workshop: Offline: €420 en € 0,37/km (verplaatsingskosten)/ Online: € 320 
Korting: van 10% vanaf een reeks van 3 geboekte sessies (een aanbod van meerdere e-inclusieve sessies is bespreekbaar)

 

Bestelformulier Workshops