Nieuws

  16 mei 2024

We lezen niet enkel op papier, maar ook digitaal. Deze workshop richt zich op mensen die nog niet bekend zijn met het gebruik van e-readers of tablets, maar graag willen leren hoe zij die apparaten optimaal kunnen benutten.

  10 mei 2024

Ben jij gek op boeken of teksten? Wil je mensen graag verbinden met elkaar? En heb je oog en oor voor ouderen? Dan zou je ons kunnen helpen bij het samenstellen van ons volgende voorleespakket.

  12 april 2024

Een nieuw beleidsplan staat in de steigers. Daarom organiseerde LINC een bijeenkomst om haar doelen voor de komende jaren te bespreken. De bijeenkomst bood ook een ideaal platform voor de informele kennismaking tussen vrijwilligers, teamleden en bestuursleden van onze organisatie.

  5 maart 2024

Op het Europese congres 'Media Literacy Matters' heeft LINC een presentatie gegeven in een sessie over digitale initiatieven voor ouderen. 

  12 februari 2024

Duik met ons mee in de wereld van veel-tekenaar Martijn van der Linden!

  11 januari 2024

Ben jij gepassioneerd over digitale thema's zoals online privacy, fake news en mediawijsheid? Wil je jouw kennis delen met anderen en hen helpen navigeren in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  22 december 2023

2023 is voorbij gevlogen! We zetten enkele van onze hoogtepunten in een jaaroverzicht.

  18 december 2023

Na een traject van 4 sessies kent het online klimaatdebat geen geheimen meer voor de 'digiplussers'. 

  30 november 2023

Breng de natuur in huis met het voorleespakket over de natuur.

  27 november 2023

Tijdens de Voorleesweek nam Diane Broeckhoven ons mee in enkele van haar boeken.

  25 oktober 2023

Van robots die kunnen praten tot zelfrijdende auto's, niets lijkt nog fantasie. Hoog tijd om meer kennis te vergaren over de (mogelijkheden van) AI.