Online administratie

Inloggen met Itsme, je aangifte van de personenbelasting invullen met My Minfin of je medisch dossier inkijken op My Nexuzhealth bijna al je administratie gebeurt nu online. Het is handig als je er mee kan werken, is dat niet zo dan wordt die online administratie al snel een soep. 

Wat?

Tijdens de workshop over online administratie gaan we dieper in op de toegankelijkheid en het gebruik van online overheidsdiensten. Deelnemers maken kennis met het begrip online administratie, alsook de voor- en nadelen ervan. Ze gaan op verkenning naar de verschillende overheidsdiensten. Nadien leren deelnemers op interactieve wijze hoe ze online overheidsdiensten kunnen gebruiken voor hun persoonlijke en zakelijke administratieve behoeften. 

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor iedereen die zijn of haar online administratieve vaardigheden wil verbeteren en wil leren hoe ze overheidswebsites effectief kunnen gebruiken. Na de workshop zullen deelnemers zelfverzekerder zijn in het beheren van hun administratieve taken en vinden ze de weg naar hulp als dat nodig is. Kortom, de workshop biedt praktische kennis en vaardigheden om online administratie te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Praktische informatie

Duur: 2,5 uur per workshop (met korte pauze).
Deelnemers: max. 25 deelnemers.
Nodig: een rustige ruimte (opstelling in halve cirkel waartussen de vormingswerker kan rondlopen), beamer, deelnemers nemen eigen smartphone of tablet mee als ze die hebben, WiFi en de mogelijkheid om te projecteren.
Prijs: € 420 en € 0,37/km (verplaatsingskosten).

Korting: -10 % vanaf een reeks van drie geboekte sessies - een aanbod van meerdere e-inclusieve sessies is bespreekbaar.

Meer info? Stuur een mail naar vorming [at] linc-vzw.be of bel naar 0493 40 09 07 (ma-vr, 9.00-17.00).

 

 

Bestelformulier Workshops